wij zijn er voor de musicus als mens met vragen over maken, groeien en leven.

individuele coaching voor musici

Jij hebt gekozen voor een loopbaan als musicus en er loopt iets niet lekker. Je zou graag pas op de plaats maken of juist je carrière een boost willen geven. Je wil reflecteren op eerder gemaakte keuzes, twijfels en/of werk-privé balans. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden musici bij alle voorkomende (niet-artistieke) vragen over werk en leven. 

Zo werken wij

En dan nog dit

Maartje is coach en heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog. Andrea is coach en heeft een achtergrond in de zorg. In het kennismakingsgesprek bespreken we welke coach voor jouw vraag het meest passend lijkt. Ook geven een indicatie van de duur van het traject en zijn we transparant over de kosten.

 

De investering voor coaching ligt rond de 145 euro per uur voor individueel contact. We laten vooraf precies weten wat je kunt verwachten. Soms ben je met een eenmalig live coachgesprek al geholpen, soms is het passend om drie gesprekken met tussendoor nog e-contact af te spreken en soms wil je juist een compleet blended traject. Gemiddeld genomen duurt een coachtraject 8 tot 12 weken. Samen bespreken we wat passend is voor jou.  

 

Coaching kan soms betaald worden uit een scholingsbudget, via de opleiding of werkgever en zijn veelal aftrekbaar.

Soms zijn er subsidies of beurzen beschikbaar voor coaching voor musici. Maak je zorgen over de kosten? Neem contact met ons op, dan denken we met je mee over een oplossing. 

 

Om ook musici met minder financiële middelen de gelegenheid te geven zich te blijven ontwikkelen, is bij ons doorlopend een plek beschikbaar voor een kostenloos coachtraject, de “Uit de Kunst wild card”. Wil je hiervoor in aanmerking komen, schrijf dan een korte motivatiebrief met jouw coachvraag (max. 1 A4). Een wild card-traject kan online, blended of live zijn en duurt maximaal 2 maanden, zodat er daarna weer plek komt voor een nieuwe aanmelding.

Wat we nog meer doen

Naast individuele coaching voor musici biedt Uit de Kunst Collectief ook:

Ensemble coaching – voor begeleiding van jouw pianotrio, blaaskwintet of ander (kamermuziek)ensemble bij vraagstukken over o.a. samenwerking, omgaan met conflicten en communicatie. 

> Aanbod voor organisaties – voor uw concours, festival of talententraject voor musici en andere creatieve professionals bieden wij passende coaching en training op maat.