coaching voor musici en anderen uit de kunsten bij vragen over maken, groeien en leven.

individuele coaching voor musici en anderen uit de kunsten (online of live op locatie)

Jij hebt gekozen voor een pad in de kunsten en loopt tegen bepaalde zaken aan. Je zou graag een pas op de plaats willen maken of juist je carrière een boost willen geven. Je wil reflecteren op eerder gemaakte keuzes, twijfels en/of werk-privé balans. Dan ben je bij ons aan het goede adres voor individuele coaching voor musici en anderen uit de kunsten. In een startgesprek vertellen we je graag meer over onze mogelijkheden en onderzoeken we samen met jou wat onze richting wordt.

Waar coachen we?

Wij hebben ruimtes beschikbaar in de regio Den Haag, maar komen ook graag naar jouw studio, repetitieruimte of onderwijslokaal. Of misschien spreekt wandelcoaching in de duinen van Den Haag je aan? De coaches van Uit de Kunst zijn gespecialiseerd e-coach. Coaching op afstand (online coaching, videobellen en coaching via e-mail en whatsapp) is dus ook een goede optie. 

 

Samen bespreken we wat voor jou het beste werkt! 

Wat kost coaching?

Na het startgesprek maken we een inschatting van het aantal gesprekken en de kosten. Het startgesprek is altijd gratis. Coaching kan soms betaald worden uit een scholingsbudget, via de opleiding of werkgever en zijn veelal aftrekbaar. Soms zijn er subsidies of beurzen beschikbaar voor coaching voor musici.

 

Maak je zorgen over de kosten? Neem contact met ons op, dan denken we met je mee over een oplossing. 

dit doen we nog meer

Naast individuele coaching voor musici bieden de coaches van Uit de Kunst Collectief ook:

Ensemble coaching voor begeleiding van jouw pianotrio, blaaskwintet of ander (kamermuziek)ensemble bij vraagstukken over o.a. samenwerking, omgaan met conflicten en communicatie. 

> Intervisie voor musici en andere creatieve professionals om van en met elkaar te leren.